News calendar

«  Aprīlis 2008  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Login form

Welcome Viesis!

Search

Tag Board

Our poll

Rate my site
Atbilžu kopskaits: 22

Statistics

MYspace
Main » 2008 » Aprīlis » 26 » Skype – turpmāk arī mobilajos telefonos!
Skype – turpmāk arī mobilajos telefonos!
2:14 PM
Kādā intervijā pirms vairāk nekā gada Skype pārstāvis izteicās, ka tieši Latvija ir valsts, kurā ir procentuāli vislielākais Skype lietotāju skaits. Nemitīgi augošā lietotāju skaita dēļ kompānija izlaidusi vairāk nekā 50 populārākajiem mobilajiem tālruņiem paredzētas programmas versijas.

Testa versijā, kas šobrīd brīvi pieejama kompānijas mājas lapā, iekļautas sarakstes, grupu sarakstes (čata) un tiešsaistes opcijas, kā arī „SkypeIn” zvani. Atsevišķās valstīs, kuru starpā ir Igaunija, Somija, Polija u.c., bet nav Latvija, ir iespējama arī „SkypeOut” un Skype savstarpējie zvani. Pagaidām autori izveidojuši uz Java platformas bāzētu programmu vairāk nekā 50 populārākajiem telefoniem no Nokia, Sony Ericsson, Motorola un Samsung.

„Tie ir tikai Skype zvanu pirmsākumi mobilajos tālruņos, bet mēs jau esam sasnieguši lieliskus panākumus šajā jomā. Mums ir lieliskas attiecības ar mobilo operatoru „3”, kas ieviesis mobilos Skype pakalpojumus astoņu valstu tirgos, izmantojot „3 Skypephone” un cita veida tālruņus. Skype programmas mobilajiem tālruņiem opciju klāsts vēl tiks papildināts,” vēstījis Garets Olauglins (Gareth O’Loughlin), Skype ierīču un mobilā departamenta vadītājs.


Kompānijas pārstāvji ziņo, ka testēšanas fāze ilgs vairākus mēnešus, kuras laikā svarīgi uzzināt lietotāju viedokli, viņu vēlmes un pieredzētās kļūdas. Produktu iespējams lejupielādēt Skype mājaslapā: www.skype.com/go/mobiledownload. Vienīgās šī pakalpojuma izmaksas ir GPRS vai cita tipa datu pārraides cena, kā arī, protams, maksa par SkypeOut zvaniem, kas šajā gadījumā pie mums vēl nav aktuāli.

Materiāli no informācijas plašsaziņas līdzekļiem
Views: 986 | Added by: MYspace | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Vārds *:
Email *:
Kods *: